Fasole și mazăre cu Pecorino

Fasole și mazăre cu Pecorino
Fasolea și mazărea rapidă cu Pecorino ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,26 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 251 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, sare de masă și piper, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Mazăre și morcovi, Snappy Peas ' n ' ciuperci, și Fasole Verde Vioi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați pecorino sau parmezan, ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi, pastă de hamsii și muștar Dijon într-un blender până se omogenizează; adăugați sare de masă și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
PecorinoPecorino
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați haricots verts și 2 căni de apă într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți bine cu folie de plastic, pliind înapoi o margine mică pentru a permite aburului să scape. Cuptor cu microunde la maxim 2 până la 3 minute sau până când este crocant; plonjați în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se scurge; se usucă. Repetați cu fasole de ceară galbenă și mazăre de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Ceară GalbenăFasole De Ceară Galbenă
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
4
Combinați fasolea, zahărul, radicchio, jumătățile de nucă, mazărea verde, șalota și arpagicul. Se răcește până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De NucJumatati De Nuc
Mazăre VerdeMazăre Verde
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați cantitatea dorită de amestec de ulei de măsline la amestecul de fasole; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6
Presărați sare și piper după gust înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista