Fasole înăbușită cu praz și verdeață

Fasole înăbușită cu praz și verdeață
Fasolea înăbușită cu praz și verdeață este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 181 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, căței de usturoi, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Verdeață și fasole, Fasole fiartă cu verdeață și șuncă, și Verdeață Dulce Cu Șuncă Și Fasole.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală fasolea; se pune într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
3
Adăugați 1 litru de apă și întoarceți fasolea în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, timp de 30 de minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare peste un castron, rezervând lichid de gătit; pune fasolea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
5
Adăugați suficientă apă în lichidul de gătit la 3 căni egale; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Adăugați praz, oregano, 1 linguriță de sare și usturoi; saut 5 minute sau până când prazul este fraged. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
PrazPraz
SareSare
8
Transferați amestecul de praz într-un castron mare; adăugați verdeață. Aruncați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Așezați jumătate din amestecul de verdeață în partea de jos a cuptorului olandez; deasupra cu fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
10
Întindeți amestecul de verdeață rămas peste fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FasoleFasole
11
Se presară cu 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
12
Se toarnă lichidul rezervat peste verdeață. Acoperiți și fierbeți la foc mediu 1 oră sau până când fasolea este fragedă, amestecând o dată. Descoperiți și amestecați roșiile; fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
VerziiVerzii
FasoleFasole

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista