Fasole verde și sos fierbinte
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Fasolea verde și sosul fierbinte ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de slănină, ceapă, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, și Sos De Fudge Fierbinte.
Instrucțiuni
Așezați fasolea verde, ceapa, roșiile, ardeii banane, ardeiul gras și apa într-o oală mare. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la minim. Acoperiți oala și fierbeți aproximativ 10 minute, până când fasolea verde este fragedă.
În timp ce fasolea verde aburește, aranjați feliile de slănină într-o tigaie medie. Se prăjește la foc mediu până când este crocant, aproximativ 10 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Se sfărâmă și se lasă deoparte.
Puneți amestecul de fasole verde și sucul într-un vas de servire.
Presărați slănină mărunțită deasupra și serviți imediat.