Fasole verde și slănină
Fasolea verde și slănina ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 213 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, suc de lămâie, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole verde cu slănină, Fasole verde cu slănină, și Fasole Verde Cu Slănină.
Instrucțiuni
Aruncați fasolea verde într-o oală mare cu apă sărată clocotită și gătiți până la culoarea verde strălucitor și crocant-fraged, aproximativ 5 minute.
Scurgeți fasolea și șocați într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Scurgeți din nou fasolea și uscați-o.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare, grea, pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Scoateți slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Scoateți excesul de grăsime de slănină, lăsând 2 linguri în tigaie.
Se adaugă ceapa în tigaie și se sotează până se moale și foarte fragedă, 4 până la 5 minute.
Se presară fulgii de usturoi și ardei roșu și se sotează până se parfumează, încă aproximativ 1 minut.
Adăugați fasolea verde rezervată și nucile pecan și gătiți până se încălzește, încă 5 până la 6 minute. Întoarceți slănina în tigaie, turnați sucul de lămâie și aruncați. Condimentează cu sare și piper.
Fotografie de David Malosh