Fasole verde și dovlecei prăjiți cu unt de soia Sherry

Fasolea verde și dovleceii prăjiți cu unt de soia Sherry ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 92 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți piper, plus 1 lingură de unt, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Cu O Rețetă De Pansament Cu Oțet De Sherry Usturoi, Salată Prăjită De Dovlecei De Nucă Cu Vinetă De Arțar Sherry, și Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Gătiți fasolea în 2 loturi într-o cratiță de 4 litri de apă sărată clocotită până când este fragedă, 3 până la 4 minute, transferând cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul. Când se răcește, scurgeți fasolea și uscați-o.
Aruncați dovleceii cu ulei, sare și piper într-un castron mare, apoi prăjiți într-o tigaie mare de mică adâncime (adâncime de 1 inch) în mijlocul cuptorului, rotind ocazional, până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 40 de minute.
În timp ce dovleceii se prăjesc, topiți 1 baton de unt cu oțet și sos de soia la foc moderat, amestecând până se emulsionează, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Împingeți dovleceii prăjiți pe 1 parte a tăvii de prăjit și adăugați fasole pe cealaltă parte.
Stropiți fasolea cu lingura de unt topit și încălziți în mijlocul cuptorului, neacoperit, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Transferați legumele prăjite într-un vas. Chiar înainte de servire, stropiți cu unt de soia Sherry și aruncați ușor.
Dovlecelul poate fi prăjit cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de a reîncălzi cu fasole.