Fasole verde și ceapă roșie prăjită
Fasolea verde și ceapa roșie prăjită la tigaie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 32 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, apă, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Fasole verde cu porumb prăjit și ceapă verde, Fasole verde proaspătă și ceapă prăjită la tigaie, și Fasole verde prăjită cu ceapă și nuci.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare; adăugați fasole. Gatiti 6 minute sau pana cand este crocant.
Se scurge; păstrați cald.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa; saut 8 minute sau pana se rumeneste.
Adăugați bulion; gatiti 3 minute, amestecand ocazional. Se amestecă oțetul și ingredientele rămase. Se amestecă fasolea; acoperiți și gătiți 2 minute.
Notă: fasolea poate fi tăiată în bucăți mici, dacă se dorește.