Fasole verde și cartofi aruncați cu Pesto
Fasole verde și cartofi aruncat cu Pesto este un fără gluten garnitură. O porție conține 147 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, nuci de pin, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste Pesto cu fasole verde și cartofi, Paste Cu Fasole Verde, Cartofi Și Pesto, și Fasole verde și cartofi noi cu Pesto de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați fasole verde și gătiți 4 minute sau până se înmoaie.
Scoateți fasolea din tigaie cu o lingură cu fante și puneți-o într-un castron mare.
Adăugați cartofii în tigaie și gătiți 6 minute sau până se înmoaie.
Adăugați pesto și cartofi la fasole și aruncați pentru a acoperi.