Fasolea verde într-un sos cremos de ciuperci ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 285 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ceapă, pătrunjel, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Fasole verde cu sos XO de ciuperci, Fasole verde cu sos de ciuperci Sherried, și Fasole verde cu ciuperci-sos Madeira.
Instrucțiuni
1
Înmuiați ciupercile porcini uscate în apă timp de 20 de minute.Între timp, topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini Uscate
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 4-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se adaugă usturoiul și cimbru și se sotează până se parfumează, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
4
Se adaugă ciupercile cremini și se sotează până la început să se caramelizeze și se rumenesc, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Crimini
5
Adăugați ciupercile porcini și apa în care se înmuiau în tigaie și fierbeți la mediu-mare până se reduc la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați smântâna și parmigiano reggiano, condimentați cu sare și piper și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 2-4 minute.Între timp aburiți fasolea verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
7
Scoateți ciupercile de pe foc și amestecați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
8
Serviți fasolea verde acoperită în sosul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal