Fasole verde într-un sos cremos de ciuperci

Fasole verde într-un sos cremos de ciuperci
Fasolea verde într-un sos cremos de ciuperci ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 285 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ceapă, pătrunjel, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Fasole verde cu sos XO de ciuperci, Fasole verde cu sos de ciuperci Sherried, și Fasole verde cu ciuperci-sos Madeira.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile porcini uscate în apă timp de 20 de minute.Între timp, topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini UscateCiuperci Porcini Uscate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 4-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Se adaugă usturoiul și cimbru și se sotează până se parfumează, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Se adaugă ciupercile cremini și se sotează până la început să se caramelizeze și se rumenesc, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
5
Adăugați ciupercile porcini și apa în care se înmuiau în tigaie și fierbeți la mediu-mare până se reduc la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați smântâna și parmigiano reggiano, condimentați cu sare și piper și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 2-4 minute.Între timp aburiți fasolea verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
7
Scoateți ciupercile de pe foc și amestecați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Serviți fasolea verde acoperită în sosul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista