Fasole Verde Înnegrită
Fasolea verde înnegrită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 97 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 43 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper, praf de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Fasole Verde Cu Salvie Înnegrită Și Alune, Fasole verde cu salvie înnegrită și alune, și fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un vas de sos mediu, aduceți apa la fiert și adăugați 1 linguriță de sare.
Adăugați fasole verde și blanch timp de 2 până la 3 minute.
Scoateți din apă și puneți imediat într-o baie de apă cu gheață.
Într-un castron mediu, amestecați bine toate ingredientele uscate, inclusiv cele 2 lingurițe de sare de mare. Aruncați fasolea verde în amestec. Într-o tigaie mare, adăugați ulei și încălziți la aproape fumat.
Adăugați fasole verde și gătiți până când condimentele încep să se înnegrească, aproximativ 2 minute. Când ați terminat, adăugați unt, aruncați, așezați pe farfurie și garnisiți cu parmezan.