Fasole Verde Înnegrită

Fasolea verde înnegrită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 529 calorii, 18g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de slănină, ceapă, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Cu Salvie Înnegrită Și Alune, Fasole verde cu salvie înnegrită și alune, și fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați slănină, ceapă și usturoi și gătiți până se rumenesc. Amestecați treptat fasolea verde, amestecând pentru a acoperi cu grăsime de slănină. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți timp de 5 până la 6 ore, amestecând ocazional pentru a preveni lipirea.