Fasolea verde înnegrită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 97 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, sare, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 20%. Încercați Fasole Verde Cu Salvie Înnegrită Și Alune, Fasole verde cu salvie înnegrită și alune, și fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală cu sos mediu, aduceți apa la fiert și adăugați 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați fasole verde și blanch timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
4
Scoateți din apă și puneți imediat într-o baie de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
5
Într-un castron mediu, amestecați bine toate ingredientele uscate, inclusiv cele 2 lingurițe de sare de mare. Aruncați fasolea verde în amestec. Într-o tigaie mare de sote, adăugați ulei și încălziți aproape la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Sare De Mare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
6
Adăugați fasole verde și gătiți până când condimentele încep să se înnegrească, aproximativ 2 minute. Când ați terminat, adăugați unt, aruncați, așezați pe farfurie și garnisiți cu parmezan.