Fasole Verde Înnegrită
Fasolea verde înnegrită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 97 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, sare, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 20%. Încercați Fasole Verde Cu Salvie Înnegrită Și Alune, Fasole verde cu salvie înnegrită și alune, și fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o oală cu sos mediu, aduceți apa la fiert și adăugați 1 linguriță de sare.
Adăugați fasole verde și blanch timp de 2 până la 3 minute.
Scoateți din apă și puneți imediat într-o baie de apă cu gheață.
Într-un castron mediu, amestecați bine toate ingredientele uscate, inclusiv cele 2 lingurițe de sare de mare. Aruncați fasolea verde în amestec. Într-o tigaie mare de sote, adăugați ulei și încălziți aproape la fumat.
Adăugați fasole verde și gătiți până când condimentele încep să se înnegrească, aproximativ 2 minute. Când ați terminat, adăugați unt, aruncați, așezați pe farfurie și garnisiți cu parmezan.