Fasole verde în unt cu ardei galben

Fasole verde în unt de ardei galben ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Această rețetă servește 8. O porție conține 151 de calorii, 3 g de proteine și 13 g de grăsimi. Pentru 76 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, nuci de pin, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană, primară și prietenoasă cu fodmap. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 30%, ceea ce nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Fasole verde cu unt cu ardei galben, Salată de fasole verde și ardei galben și Fasole verde și galbenă cu ciuperci sălbatice.
Instrucțiuni
Tăiați mărunt un ardei galben. Într-o tigaie mică, căliți ardeiul în 1 lingură de unt până se înmoaie. Pus deoparte.
Puneți nucile de pin, sucul de lămâie, sare, piper și untul rămas într-un robot de bucătărie; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Adăugați piper fiert; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Pune amestecul de unt deoparte.
Puneți fasolea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă.
Tăiați ardeiul rămas în fâșii subțiri; adaugă la fasole. Se aduce la fierbere. Acoperiți și gătiți timp de 5-7 minute sau până când devine crocant; scurgere.
Pune legumele într-un castron mare; adăugați amestecul de unt și amestecați pentru a acoperi.