Fasole verde în unt cu ardei galben

Fasole verde în unt cu ardei galben
Fasole verde în unt de ardei galben ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Această rețetă servește 8. O porție conține 151 de calorii, 3 g de proteine și 13 g de grăsimi. Pentru 76 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, nuci de pin, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană, primară și prietenoasă cu fodmap. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 30%, ceea ce nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Fasole verde cu unt cu ardei galben, Salată de fasole verde și ardei galben și Fasole verde și galbenă cu ciuperci sălbatice.

Instrucțiuni

1
Tăiați mărunt un ardei galben. Într-o tigaie mică, căliți ardeiul în 1 lingură de unt până se înmoaie. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Puneți nucile de pin, sucul de lămâie, sare, piper și untul rămas într-un robot de bucătărie; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați piper fiert; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Pune amestecul de unt deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4
Puneți fasolea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Tăiați ardeiul rămas în fâșii subțiri; adaugă la fasole. Se aduce la fierbere. Acoperiți și gătiți timp de 5-7 minute sau până când devine crocant; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
6
Pune legumele într-un castron mare; adăugați amestecul de unt și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista