Fasole Verde În Stil Sudic
Fasolea verde în stil sudic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 93 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână fasole, bulion de pui cu sodiu mai mic, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Fasole Verde În Stil Sudic, Fasole Verde În Stil Sudic, și Fasole Verde Mai Sănătoasă În Stil Sudic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu 6 minute sau până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie; zdrobiți slănina.
Adăugați ceapa în picături în tigaie; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Combinați ceapa, bulionul, sarea și fasolea verde într-un aragaz lent electric de 4 litri. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau până când fasolea este foarte fragedă.
Transferați fasolea de la aragazul lent într-un bol de servire, folosind o lingură pliată.
Se presară cu slănină mărunțită.
Se servește cu sos de ardei iute, dacă se dorește.