Fasole verde zdrobită și cartofi cu Pancetta din legumele glorioase ale Italiei

Fasole verde zdrobit și cartofi cu Pancetta din ' legume glorioase din Italia este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 220 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare de mare, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Crostini cu Fontinan și marmeladă de roșii din ' legumele glorioase ale Italiei, Morcovi prăjiți cu miere-balsamică din ' legumele glorioase ale Italiei, și Ravioli Swiss Chard și spanac Nudi în sos simplu de roșii din ' legumele glorioase ale Italiei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii și fasolea verde într-o oală mare și umpleți cu apă rece pentru a acoperi. Puneți oala la foc mare și sareți Generos. Aduceți apa la fierbere și reduceți focul la mediu-mare pentru a menține un foc plin de viață (dar nu violent). Fierbeți legumele până când sunt foarte fragede, aproximativ 25 de minute.
În timp ce cartofii și fasolea verde se gătesc, așezați pancetta într-o tigaie medie (eu folosesc o tigaie din fontă bine condimentată) și puneți la foc mediu. Sautați pancetta, rotind-o frecvent, timp de aproximativ 10 minute, până când a redat o parte din grăsime și tocmai a început să se rumenească și să se rumenească.
Se ia de pe foc și se acoperă pentru a se încălzi.
Când legumele sunt fragede, scurgeți-le într-o strecurătoare. Întoarceți-le în oală și stropiți încet în uleiul de măsline. Folosiți un tocător de cartofi pentru a zdrobi cartofii și fasolea verde împreună în timp ce stropiți. Ceea ce vizați este o mash oarecum aglomerată, texturată—nu este nevoie să purificați complet approbe.
Cu o spatulă sau o lingură de lemn, răzuiți pancetta și picăturile în oală și amestecați pentru a se combina cu piureul de cartofi-fasole. Se condimentează cu sare și piper.
Puneți amestecul într-un castron de servire și stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline, dacă doriți.
Se servește cald sau la temperatura camerei.