Fasole verde tăiată franceză cu migdale și ceapă prăjită

Franceză tăiat fasole verde cu migdale si ceapa prajita ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 366 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole tăiată în franceză, migdale tăiate, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare includ Fasole verde tăiată în franceză cu migdale și ceapă prăjită, Fasole verde cu migdale prăjite și ceapă prăjită, și Fasole verde cu ceapă caramelizată și migdale.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți 1 inch de apă la fierbere într-o tigaie de sote cu față înaltă. Dacă folosiți fasole proaspătă, tăiați-le pe lungime în timp ce așteptați să fiarbă apa.
Adăugați sare și fasole verde în apă clocotită și gătiți până se înmoaie.
Scurgeți fasolea și clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul. Puneți tigaia la foc mediu și adăugați untul. Când untul este topit, adăugați migdalele și gătiți până se rumenesc.
Întoarceți fasolea verde în tigaie, împreună cu sucul de 1/2 lămâie, adăugați sare și piper, după gust. Când este încălzit, acoperiți cu ceapă prăjită.