Fasole verde Tempura cu Tapendade Dip de la gustări sărate

Fasole verde Tempura cu Tapendade Dip de la gustări sărate
Tempura fasole verde cu Tapendade Dip de la ' gustări sărate ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil pentru Super Bowl. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 54 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, apă cu gheață, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Fasole verde Tempura cu Srirachan Aioli, Fasole Verde Tempura De Susan Cu Sos De Soia, și Fasole verde tempura de susan cu sos de soia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face scufundarea, combinați măslinele, caperele, hamsia și usturoiul într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă fin și se amestecă bine, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați sucul de lămâie și uleiul de măsline și pulsați de câteva ori pentru a amesteca. Dacă textura este prea groasă sau groasă pentru o baie, purificați-o bine și adăugați puțin mai mult suc de lămâie sau apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
3
Transferați într-un castron mic de servire. Poate fi făcut cu până la 2 zile înainte, acoperit și refrigerat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Lăsați-l să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.
5
Pentru a face tempura, turnați aproximativ 2 centimetri de ulei într-o cratiță mare și grea (uleiul nu trebuie să vină mai mult de jumătatea părților laterale ale tigaiei). Se aduce la 375 buc. F la foc mediu. Când uleiul este aproape de temperatură, faceți aluatul. Bateți oul cu o furculiță într-un castron, apoi bateți în apa cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați făina treptat, bătând ușor pe măsură ce mergeți; evitați amestecul excesiv sau aluatul va deveni greu. Ar trebui să aibă o consistență suficient de subțire pentru a acoperi delicat fasolea. Dacă este puțin prea gros, bateți încă o lingură sau două de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
7
Aruncați o mână mică de fasole verde în aluat și amestecați pentru a acoperi. Ridicați-le unul câte unul cu o furculiță sau clești, lăsând excesul de aluat să se scurgă, apoi adăugați-le ușor individual în uleiul fierbinte pentru a evita aglomerarea. Se prăjește până se rumenesc și se rumenesc ușor, 2 până la 3 minute. Scoateți-le cu o lingură cu fante și scurgeți-le pe prosoape de hârtie. Continuați să acoperiți și să prăjiți în loturi, permițând uleiului să se reîncălzească între loturi, după cum este necesar. Amestecați ușor aluatul și între loturi, mai ales dacă folosiți făină de orez, care începe rapid să se așeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Făină De OrezFăină De Orez
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Amestecați scufundarea pentru a remixa și așezați-o în centrul unui platou, înconjurat de fasolea verde tempura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
9
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Fram Wines Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Fram Wines Chenin Blanc
Fram Wines Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, la o fermă cu vedere la Mecca Racilor din Lambertsbay pe de o parte și la Olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica remarcabilă a lui Chenin blanc din această zonă, combinați-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubire aici.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista