Fasole verde Tempura cu Tapendade Dip de la gustări sărate

Fasole verde Tempura cu Tapendade Dip de la gustări sărate
Tempura fasole verde cu Tapendade Dip de la ' gustări sărate ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil pentru Super Bowl. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 54 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, apă cu gheață, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Fasole verde Tempura cu Srirachan Aioli, Fasole Verde Tempura De Susan Cu Sos De Soia, și Fasole verde tempura de susan cu sos de soia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face scufundarea, combinați măslinele, caperele, hamsia și usturoiul într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă fin și se amestecă bine, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați sucul de lămâie și uleiul de măsline și pulsați de câteva ori pentru a amesteca. Dacă textura este prea groasă sau groasă pentru o baie, purificați-o bine și adăugați puțin mai mult suc de lămâie sau apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Transferați într-un castron mic de servire. Poate fi făcut cu până la 2 zile înainte, acoperit și refrigerat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați-l să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.
5
Pentru a face tempura, turnați aproximativ 2 centimetri de ulei într-o cratiță mare și grea (uleiul nu trebuie să vină mai mult de jumătatea părților laterale ale tigaiei). Se aduce la 375 buc. F la foc mediu. Când uleiul este aproape de temperatură, faceți aluatul. Bateți oul cu o furculiță într-un castron, apoi bateți în apa cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați făina treptat, bătând ușor pe măsură ce mergeți; evitați amestecul excesiv sau aluatul va deveni greu. Ar trebui să aibă o consistență suficient de subțire pentru a acoperi delicat fasolea. Dacă este puțin prea gros, bateți încă o lingură sau două de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
7
Aruncați o mână mică de fasole verde în aluat și amestecați pentru a acoperi. Ridicați-le unul câte unul cu o furculiță sau clești, lăsând excesul de aluat să se scurgă, apoi adăugați-le ușor individual în uleiul fierbinte pentru a evita aglomerarea. Se prăjește până se rumenesc și se rumenesc ușor, 2 până la 3 minute. Scoateți-le cu o lingură cu fante și scurgeți-le pe prosoape de hârtie. Continuați să acoperiți și să prăjiți în loturi, permițând uleiului să se reîncălzească între loturi, după cum este necesar. Amestecați ușor aluatul și între loturi, mai ales dacă folosiți făină de orez, care începe rapid să se așeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Făină De OrezFăină De Orez
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Amestecați scufundarea pentru a remixa și așezați-o în centrul unui platou, înconjurat de fasolea verde tempura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
9
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Fram Wines Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Fram Wines Chenin Blanc
Fram Wines Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, la o fermă cu vedere la Mecca Racilor din Lambertsbay pe de o parte și la Olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica remarcabilă a lui Chenin blanc din această zonă, combinați-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubire aici.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista