Fasole verde Tempura cu Tapendade Dip de la gustări sărate

Tempura fasole verde cu Tapendade Dip de la ' gustări sărate ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil pentru Super Bowl. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 54 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, apă cu gheață, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Fasole verde Tempura cu Srirachan Aioli, Fasole Verde Tempura De Susan Cu Sos De Soia, și Fasole verde tempura de susan cu sos de soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face scufundarea, combinați măslinele, caperele, hamsia și usturoiul într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă fin și se amestecă bine, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
Adăugați sucul de lămâie și uleiul de măsline și pulsați de câteva ori pentru a amesteca. Dacă textura este prea groasă sau groasă pentru o baie, purificați-o bine și adăugați puțin mai mult suc de lămâie sau apă, dacă este necesar.
Transferați într-un castron mic de servire. Poate fi făcut cu până la 2 zile înainte, acoperit și refrigerat.
Lăsați-l să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.
Pentru a face tempura, turnați aproximativ 2 centimetri de ulei într-o cratiță mare și grea (uleiul nu trebuie să vină mai mult de jumătatea părților laterale ale tigaiei). Se aduce la 375 buc. F la foc mediu. Când uleiul este aproape de temperatură, faceți aluatul. Bateți oul cu o furculiță într-un castron, apoi bateți în apa cu gheață.
Adăugați făina treptat, bătând ușor pe măsură ce mergeți; evitați amestecul excesiv sau aluatul va deveni greu. Ar trebui să aibă o consistență suficient de subțire pentru a acoperi delicat fasolea. Dacă este puțin prea gros, bateți încă o lingură sau două de apă cu gheață.
Aruncați o mână mică de fasole verde în aluat și amestecați pentru a acoperi. Ridicați-le unul câte unul cu o furculiță sau clești, lăsând excesul de aluat să se scurgă, apoi adăugați-le ușor individual în uleiul fierbinte pentru a evita aglomerarea. Se prăjește până se rumenesc și se rumenesc ușor, 2 până la 3 minute. Scoateți-le cu o lingură cu fante și scurgeți-le pe prosoape de hârtie. Continuați să acoperiți și să prăjiți în loturi, permițând uleiului să se reîncălzească între loturi, după cum este necesar. Amestecați ușor aluatul și între loturi, mai ales dacă folosiți făină de orez, care începe rapid să se așeze.
Amestecați scufundarea pentru a remixa și așezați-o în centrul unui platou, înconjurat de fasolea verde tempura.