Fasole Verde Sufocată De Sud

Fasole Verde Sufocată De Sud
Sud sufocat fasole verde este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 82 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați până la 6 slănină, ardei gras, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fasole Verde Sufocată, Fasole verde sufocată II, și Fasole verde sufocată cu cartofi noi.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-o tigaie mare pana cand este crocanta; îndepărtați slănina și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând 2 linguri de picături în tigaie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Gătiti țelina și următoarele 3 ingrediente în picături fierbinți în tigaie la foc mediu-mare 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați roșii și următoarele 6 ingrediente; gătiți, amestecând des, 5 minute sau până când fasolea este fragedă. Se amestecă slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista