Fasole Verde Sudică

Fasole Verde Sudică
Fasolea verde sudică este o fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 207 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 40 minute. 414 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper, usturoi, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Fasole Verde Sudică, Fasole Verde Sudică, și Fasole Verde În Stil Sudic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina tocată într-o tigaie și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până se rumenesc uniform, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți bucățile de slănină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Topiți untul într-o tigaie cu capac la foc mediu-mic și gătiți și amestecați ceapa până devine translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă slănina gătită, fasolea verde, cartofii, usturoiul și bulionul de pui. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe la foc mic până când fasolea verde este fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Bacon GătitBacon Gătit
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se presară cu oțet, sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5 cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista