Fasole verde sotată cu Pancetta și ciuperci

Fasole verde sotată cu Pancetta și ciuperci
Fasolea verde sotată cu Pancettan și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă trebuie să 5 ciuperci buton, smântână, unt, și câteva alte ingrediente pe o parte, puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Fasole Verde Cu Pancetta Crocantă, Ciuperci Și Ceapă Eșalotă, Fasole Verde Sotată Și Ciuperci, și Saut fasole verde si ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți o oală mare cu apă la fiert; adăugați un vârf mare de sare și adăugați fasolea verde. Gatiti aproximativ 5 minute, fasolea ar trebui sa fie in continuare crocanta, deoarece vor fi fierte mai mult in tigaie cu pancetta si ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți-le și lăsați-le deoparte.
4
Încălziți uleiul într-o tigaie sotată și adăugați usturoiul și pancetta și gătiți până când sunt ușor crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți pancetta din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați untul în grăsimea care s-a redat din pancetta și sotati ciupercile până devin aurii și crocante. Condimentează cu sare și piper. Întoarceți pancetta în tigaie și adăugați fasolea albă. Termina cu smantana si se aduce la un foc mic blând pentru a reduce și îngroșa un pic și permite arome să se căsătorească. Dați-i un gust final și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar, înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista