Fasole verde sotată cu Pancetta și ciuperci

Fasolea verde sotată cu Pancettan și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă trebuie să 5 ciuperci buton, smântână, unt, și câteva alte ingrediente pe o parte, puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Fasole Verde Cu Pancetta Crocantă, Ciuperci Și Ceapă Eșalotă, Fasole Verde Sotată Și Ciuperci, și Saut fasole verde si ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert; adăugați un vârf mare de sare și adăugați fasolea verde. Gatiti aproximativ 5 minute, fasolea ar trebui sa fie in continuare crocanta, deoarece vor fi fierte mai mult in tigaie cu pancetta si ciuperci.
Scurgeți-le și lăsați-le deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie sotată și adăugați usturoiul și pancetta și gătiți până când sunt ușor crocante.
Scoateți pancetta din tigaie și dați deoparte.
Adăugați untul în grăsimea care s-a redat din pancetta și sotati ciupercile până devin aurii și crocante. Condimentează cu sare și piper. Întoarceți pancetta în tigaie și adăugați fasolea albă. Termina cu smantana si se aduce la un foc mic blând pentru a reduce și îngroșa un pic și permite arome să se căsătorească. Dați-i un gust final și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar, înainte de servire.