Fasole verde sotată cu Pancetta și ciuperci

Fasole verde sotată cu Pancetta și ciuperci
Fasolea verde sotată cu Pancettan și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă trebuie să 5 ciuperci buton, smântână, unt, și câteva alte ingrediente pe o parte, puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Fasole Verde Cu Pancetta Crocantă, Ciuperci Și Ceapă Eșalotă, Fasole Verde Sotată Și Ciuperci, și Saut fasole verde si ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți o oală mare cu apă la fiert; adăugați un vârf mare de sare și adăugați fasolea verde. Gatiti aproximativ 5 minute, fasolea ar trebui sa fie in continuare crocanta, deoarece vor fi fierte mai mult in tigaie cu pancetta si ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți-le și lăsați-le deoparte.
4
Încălziți uleiul într-o tigaie sotată și adăugați usturoiul și pancetta și gătiți până când sunt ușor crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți pancetta din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați untul în grăsimea care s-a redat din pancetta și sotati ciupercile până devin aurii și crocante. Condimentează cu sare și piper. Întoarceți pancetta în tigaie și adăugați fasolea albă. Termina cu smantana si se aduce la un foc mic blând pentru a reduce și îngroșa un pic și permite arome să se căsătorească. Dați-i un gust final și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar, înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista