Fasole verde sotată cu Pancetta și ciuperci

Fasole verde sotată cu Pancetta și ciuperci
Fasolea verde sotată cu Pancettan și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă trebuie să 5 ciuperci buton, smântână, unt, și câteva alte ingrediente pe o parte, puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Fasole Verde Cu Pancetta Crocantă, Ciuperci Și Ceapă Eșalotă, Fasole Verde Sotată Și Ciuperci, și Saut fasole verde si ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți o oală mare cu apă la fiert; adăugați un vârf mare de sare și adăugați fasolea verde. Gatiti aproximativ 5 minute, fasolea ar trebui sa fie in continuare crocanta, deoarece vor fi fierte mai mult in tigaie cu pancetta si ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scurgeți-le și lăsați-le deoparte.
4
Încălziți uleiul într-o tigaie sotată și adăugați usturoiul și pancetta și gătiți până când sunt ușor crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți pancetta din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați untul în grăsimea care s-a redat din pancetta și sotati ciupercile până devin aurii și crocante. Condimentează cu sare și piper. Întoarceți pancetta în tigaie și adăugați fasolea albă. Termina cu smantana si se aduce la un foc mic blând pentru a reduce și îngroșa un pic și permite arome să se căsătorească. Dați-i un gust final și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar, înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista