Fasole verde Sherried și ciuperci
Fasolea verde și ciupercile Sherried ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $1.36 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 86 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 32%. Rețete similare includ Fasole verde Sherried și ciuperci, Fasole verde cu ciuperci Sherried și șalotă prăjită, și Fasole verde cu sos de ciuperci Sherried.
Instrucțiuni
Abur haricots verts 5 minute sau până când clare-licitație; scoateți din căldură.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă în tigaie; saut 3 minute, amestecând ocazional.
Adăugați ciuperci; saut 5 minute sau până când lichidul se evaporă. Se amestecă sherry; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand lichidul aproape se evapora (aproximativ 2 minute).
Adăugați restul de 1 lingură de unt și haricots verts; gatiti 30 de secunde sau pana se incalzeste bine, aruncand pentru a acoperi.
Adăugați pătrunjel, cimbru, sare și piper; aruncați pentru a combina.