Fasole verde saut cu ciuperci sălbatice

Fasole verde saut cu ciuperci sălbatice
Saut fasole verde cu ciuperci sălbatice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 139 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,96 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole Verde Sotată Cu Ciuperci Sălbatice, Fasole verde saut și ciuperci, și Fasole Verde Și Ciuperci Sotate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați fasolea verde și gătiți timp de 4 până la 5 minute, până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
4
Scurgeți fasolea verde, apoi scufundați-le în apa cu gheață timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
5
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ciupercile, ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile se rumenesc frumos, aproximativ 10 până la 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
7
Adăugați vinul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
8
Adăugați fasolea verde și cimbru și gătiți până se încălzește. Când ați terminat, scoateți-l de pe foc, adăugați untul și aruncați pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fasole VerdeFasole Verde
UntUnt
CimbruCimbru
9
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista