Fasole verde saut cu ciuperci sălbatice
Saut fasole verde cu ciuperci sălbatice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 139 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,96 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole Verde Sotată Cu Ciuperci Sălbatice, Fasole verde saut și ciuperci, și Fasole Verde Și Ciuperci Sotate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață. Pune deoparte.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați fasolea verde și gătiți timp de 4 până la 5 minute, până când este crocantă.
Scurgeți fasolea verde, apoi scufundați-le în apa cu gheață timp de 2 până la 3 minute.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile, ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile se rumenesc frumos, aproximativ 10 până la 11 minute.
Adăugați vinul și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați fasolea verde și cimbru și gătiți până se încălzește. Când ați terminat, scoateți-l de pe foc, adăugați untul și aruncați pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper.