Fasole verde saut cu ciuperci sălbatice

Fasole verde saut cu ciuperci sălbatice
Saut fasole verde cu ciuperci sălbatice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 139 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,96 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole Verde Sotată Cu Ciuperci Sălbatice, Fasole verde saut și ciuperci, și Fasole Verde Și Ciuperci Sotate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați fasolea verde și gătiți timp de 4 până la 5 minute, până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
4
Scurgeți fasolea verde, apoi scufundați-le în apa cu gheață timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
5
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ciupercile, ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile se rumenesc frumos, aproximativ 10 până la 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
7
Adăugați vinul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
8
Adăugați fasolea verde și cimbru și gătiți până se încălzește. Când ați terminat, scoateți-l de pe foc, adăugați untul și aruncați pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fasole VerdeFasole Verde
UntUnt
CimbruCimbru
9
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista