Fasole verde prăjită cu Pancetta și iaurt

Fasolea verde prăjită cu Pancettan și iaurt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 194 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați migdale, pancetta, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde prăjită cu Pancetta, Fasole verde prăjită cu Pancetta, ceapă roșie și usturoi de la școala de gătit Stir, și Fasole Verde Cu Pancettan Și Ceapă Eșalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Se amestecă iaurtul, sucul de lămâie și 1/2 linguriță de sare într-un bol; deoparte. Aruncați fasolea verde cu uleiul de măsline pe o foaie de copt; condimentează cu sare.
Se întinde într-un singur strat, se transferă la cuptor și se prăjește până se carbonizează frumos și se fierbe, aproximativ 13 minute.
Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pancetta și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Adăugați semințele de caras și ceapa și gătiți, amestecând, până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul și migdalele. Aruncați fasolea verde cu amestecul de pancetta și transferați pe un platou. Puneți amestecul de iaurt deasupra.