Fasole verde prăjită cu creveți și usturoi
Fasolea verde prăjită cu creveți și usturoi este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 142 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de mâncare și vin. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână sos de pește asiatic, căței de usturoi, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole verde prăjită, Fasole verde prăjită, și Fasole Verde Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați subțire fasolea verde de 1/4 inch grosime pe o diagonală extremă.
Încălziți un wok până când este foarte fierbinte.
Adăugați uleiul vegetal și încălziți până la sclipire.
Adăugați usturoiul și amestecați timp de 10 secunde.
Adăugați creveții și un vârf de sare și amestecați până când creveții abia încep să devină roz, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați fasolea verde și 2 linguri de bulion și amestecați până când fasolea se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute.
Adăugați stocul rămas împreună cu sosul de pește și un vârf generos de piper și amestecați până când creveții sunt fierți și fasolea este crocantă, cu aproximativ 3 minute mai mult.