Fasole verde prăjită cu ceapă
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Fasolea verde prăjită cu ceapă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 51 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de susan, fasole, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fasole verde cu porumb prăjit și ceapă verde, Fasole verde și ceapă roșie prăjită, și Fasole verde prăjită cu ceapă și nuci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Aranjați amestecul de fasole într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 500 timp de 10 minute; amestecați fasolea.
Coaceți încă 3 minute sau până când fasolea este fragedă.
Presărați cu semințe de susan, dacă doriți.