Fasole verde prăjită, cartofi și fenicul

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasole verde prăjită, cartofi și fenicul. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 230 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de ulei de măsline, sare de mare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, Tăiței de nap de roșii-fenicul de iarnă cu fasole verde Petit prăjită, și Cartofi prăjiți și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați bazele din bulbii de fenicul; tăiați bulbii în sferturi.
Aruncați împreună fenicul, cartoful și uleiul într - o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci; se presară cu sare.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute.
Adăugați fasole verde și aruncați ușor.
Coaceți încă 10 până la 15 minute sau până când legumele se rumenesc ușor.
Se presară cu piper și se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
* 1 linguriță de sare poate fi înlocuită.