Fasolea verde provensale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 57 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, parmezan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 77%. Rețete similare sunt Fasole Verde Provensale, fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, și Fasole Franțuzească / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc.
Instrucțiuni
1
Fasole de aburi, acoperită, 8 minute sau până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
2
Scurgeți fasolea; plonjați în apă rece și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
3
Combinați fasolea, roșiile și ceapa într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Fasole
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați pătrunjelul tocat și ingredientele rămase într-un castron mic, amestecând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă peste legume, aruncând ușor pentru a acoperi.