Fasole Verde Italiană

Fasole Verde Italiană
Reteta fasole verde italiană ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 172 calorii. 29 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, fasole, dressing și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Funcționează bine ca o farfurie foarte prietenoasă cu bugetul. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Fasole Verde Italiană, Fasole Verde Italiană, și Fasole Verde Italiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă pansamentul Italian și fasolea verde. Acoperiți și gătiți timp de 25 de minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos ItalianSos Italian
Fasole VerdeFasole Verde
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Descoperiți și gătiți până când fasolea atinge tandrețea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 vin entuziast Top 100 din 2018 Pur rubin-roșu. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, intrigante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață, cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista