Fasole verde Harissa și Kale

Fasolea verde Harissa și Kale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 497 calorii, 21g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de fasole și migdale, sos harissa, kale; coaste îndepărtate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Fasole Verde Carbonizată Cu Harissan Și Migdale, Fasole Verde La Grătar Cu Rețetă Harissa, și Creveți Harissa La Grătar Și Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea conform indicatiilor de pe cutie pentru un timp minim.
Între timp, în tigaie de 12 inci, puneți kale și apă. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand frecvent, 3 pana la 4 minute sau pana cand varza este crocanta, adaugand mai multa apa daca este necesar. Se amestecă în harissa; arunca pentru a acoperi.
Se amestecă fasolea. Gatiti, amestecand usor, pana se incalzeste bine.
Se servește acoperit cu migdale.