Fasole Verde Gremolata
Fasole verde Gremolata necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 62 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 182 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de fasole, coajă de lămâie, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fasole Verde Gremolata, Fasole verde cu Gremolata de migdale prăjite, și fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Adăugați fasolea verde și albiți-le timp de 2 până la 3 minute, până când sunt fragede, dar încă crocante.
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare și puneți-le imediat într-un bol cu apă cu gheață pentru a opri gătitul și a-și păstra culoarea verde strălucitoare.
Pentru gremolata, aruncați usturoiul, coaja de lămâie, pătrunjelul, parmezanul și nucile de pin într-un bol mic și dați deoparte.
Când este gata de servit, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Scurgeți fasolea și uscați-le.
Se adaugă fasolea în tigaie și se sotează, întorcându-se frecvent, timp de 2 minute, până se acoperă cu ulei de măsline și se încălzește. De pe foc, adăugați gremolata și aruncați bine.
Se presară cu 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și se servește fierbinte.