Fasole verde glazurată dulce și sărată

Fasole verde glazurată dulce și sărată
Fasole verde glazurate dulce și sărat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 6 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 60 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți oțet de vin de orez, ulei de susan, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Rețete similare sunt Somon glazurat din soia dulce cu orez brun cu nuci și fasole verde, Soia dulce și zahăr brun somon glazurat cu fasole verde de susan, și Fasole verde Tempura cu Tapendade Dip din gustări sărate.

Instrucțiuni

1
Amestecați sosul de soia, zahărul, fulgii de piper și 2 linguri de apă într-un bol mic până când zahărul este dizolvat. Aruncați fasolea verde cu amestecul de zahăr-soia într-o tigaie mare și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți și continuați să gătiți până când fasolea este crocantă, amestecând ocazional, 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Descoperiți și adăugați ghimbirul și oțetul. Continuați să gătiți, aruncând, până când sosul s-a redus la o consistență siropoasă și acoperă fasolea verde, iar fasolea este fragedă, cu 5 până la 7 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Stropiți cu uleiul de susan și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
4
Serviți cald.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista