Fasole verde glazurată dulce și sărată
Fasole verde glazurate dulce și sărat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 6 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 60 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți oțet de vin de orez, ulei de susan, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Rețete similare sunt Somon glazurat din soia dulce cu orez brun cu nuci și fasole verde, Soia dulce și zahăr brun somon glazurat cu fasole verde de susan, și Fasole verde Tempura cu Tapendade Dip din gustări sărate.
Instrucțiuni
Amestecați sosul de soia, zahărul, fulgii de piper și 2 linguri de apă într-un bol mic până când zahărul este dizolvat. Aruncați fasolea verde cu amestecul de zahăr-soia într-o tigaie mare și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți și continuați să gătiți până când fasolea este crocantă, amestecând ocazional, 7 până la 9 minute.
Descoperiți și adăugați ghimbirul și oțetul. Continuați să gătiți, aruncând, până când sosul s-a redus la o consistență siropoasă și acoperă fasolea verde, iar fasolea este fragedă, cu 5 până la 7 minute mai mult.
Stropiți cu uleiul de susan și aruncați bine.