Fasole verde egipteană cu morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde egipteană cu morcovi. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 120 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de ceapă, sare și piper măcinat, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Rețete similare sunt Morcovi glazurați și fasole verde, Fasole Verde Murată Și Morcovi, și Morcovi Și Fasole Verde.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa în uleiul încins până când este transparent, 5 până la 10 minute. Se amestecă pasta de roșii și usturoiul în ceapă; gatiti, amestecand rapid, timp de 1 minut.
Se toarnă în bulion de pui fiert.
Se amestecă cardamomul, frunza de dafin, sarea și piperul în amestecul de ceapă; se aduce la fierbere.
Adăugați fasole verde și morcovi; reveniți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când fasolea verde se înmoaie, aproximativ 30 de minute.