Fasole Verde De Modă Veche
Fasolea verde de modă veche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 67 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 135 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 12 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet de cidru, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, Fasole La Cuptor De Modă Veche, și Fasole Coaptă De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti baconul intr-un cuptor olandez la foc mediu 10 minute sau pana se rumeneste si crocant.
Adauga ceapa, si saut 5 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă fasolea verde, ardeiul roșu și sarea.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi fasolea verde. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 40 până la 45 de minute sau până când fasolea este foarte fragedă.
Scurgeți fasolea și transferați-o într-un castron.
Adăugați unt și oțet; aruncați bine.
* Am descoperit 2 surse online excelente pentru specialitatea bacon: Schaller și Weber din www.germandeli.com și www.nodinesmokehouse.com. slănina obișnuită este și ea o opțiune, dar contribuie la o aromă mai blândă.