Fasole Verde Cu Șalotă Și Ardei Gras Roșu

Fasole Verde Cu Șalotă Și Ardei Gras Roșu
Fasolea verde cu șalotă și ardei gras roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 6 porții cu 154 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, praf de usturoi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fasole verde cu șalotă și ardei roșu, Salată de paste cu friptură, ardei gras, fasole verde și slănină, și Fasole verde cu șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți fasolea în apă clocotită pentru a acoperi 3 până la 4 minute sau până când este crocantă; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați șalotă și ardei gras și sotati 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați la fasole și aruncați cu sare, piper și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
PiperPiper
FasoleFasole
SareSare

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista