Fasole verde cu șalotă

Fasole verde cu șalotă
Fasolea verde cu șalotă este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 117 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Fasole Verde Cu Șalotă, Fasolea verde a lui Tom cu șalotă, și Șalotă și fasole verde.

Instrucțiuni

1
Pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron la jumătate cu gheață și apă; pus deoparte. Umpleți o cratiță medie cu apă puternic sărată și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Adăugați fasolea verde și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
3
Scurgeți fasolea și puneți-o în baia de apă cu gheață sau într-o strecurătoare sub apă curentă rece. Odată ce fasolea este rece, scurgeți din nou, agitând strecurătorul pentru a îndepărta excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când untul face spumă, adăugați șalotele și saut-ul până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați fasolea verde albită, aruncați pentru a acoperi untul și uleiul și gătiți, amestecând rar, până când încep să se coloreze pe margini. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fasole VerdeFasole Verde
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista