Fasole verde cu șalotă

Fasole verde cu șalotă
Fasolea verde cu șalotă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 95 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți roșii, sare, fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Fasole verde cu șalotă, Fasole Verde Cu Șalotă, și Fasole verde cu șalotă.

Instrucțiuni

1
Aranjați fasolea verde într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 5 până la 7 minute. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați șalotă și sotati 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați fasole verde, roșii și următoarele 3 ingrediente. Gatiti 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
TomateTomate
4
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista