Fasole verde cu vinaigret de tarhon
Fasolea verde cu vinetă de tarhon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 8 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 74 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper de cayenne, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Fasole Verde Cu Vinaigret De Tarhon, Fasole verde cu muștar-tarhon Vinaigrette, și Salată verde mixtă cu vinetă de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați fasolea verde și gătiți până se înmoaie, 3 până la 5 minute. Între timp, într-un castron, combinați sucul de lămâie, oțetul, piperul de cayenne, sarea și tarhonul.
Amestecând constant, adăugați încet uleiul într-un flux subțire și constant până când este emulsionat.
Stropiți vinaigreta peste fasole înainte de servire.
Serviți cald sau la temperatura camerei.Notă înainte: acest fel de mâncare poate fi pregătit parțial cu până la 2 zile în avans. Albiți fasolea verde fierbând până se înmoaie. Puneți-le într-o baie de gheață pentru a opri gătitul.
Scurgeți și refrigerați, acoperiți, până când sunteți gata să adăugați vinaigreta. Gatiti fasolea verde pana se incalzeste.