Fasole verde cu usturoi-unt de plante
Fasolea verde cu unt de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă 77 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți rozmarin, țelină, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Usturoi și fasole verde, Usturoi planta cartofi prăjiți morcovi și fasole verde, și Fasole verde cu unt de lămâie.
Instrucțiuni
Aduceți apa sărată la fiert într-o cratiță mare; adăugați fasole, acoperiți și gătiți 10 până la 15 minute sau până când sunt crocante.
Scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătire; scurgere.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mare; adăugați ceapa și țelina și sotati 5 minute.
Se adaugă usturoiul și se sotează 2 minute. Se amestecă fasolea, rozmarinul, sarea și pătrunjelul; se sotează 4 minute sau până se încălzește bine. Prep: 10 min., Bucătar: 26 min.