Fasole verde cu usturoi-unt de plante

Fasole verde cu usturoi-unt de plante
Fasolea verde cu unt de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă 77 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți rozmarin, țelină, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Usturoi și fasole verde, Usturoi planta cartofi prăjiți morcovi și fasole verde, și Fasole verde cu unt de lămâie.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa sărată la fiert într-o cratiță mare; adăugați fasole, acoperiți și gătiți 10 până la 15 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătire; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mare; adăugați ceapa și țelina și sotati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se adaugă usturoiul și se sotează 2 minute. Se amestecă fasolea, rozmarinul, sarea și pătrunjelul; se sotează 4 minute sau până se încălzește bine. Prep: 10 min., Bucătar: 26 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista