Fasole verde cu usturoi-unt de plante

Fasole verde cu usturoi-unt de plante
Fasolea verde cu unt de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă 77 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți rozmarin, țelină, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Usturoi și fasole verde, Usturoi planta cartofi prăjiți morcovi și fasole verde, și Fasole verde cu unt de lămâie.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa sărată la fiert într-o cratiță mare; adăugați fasole, acoperiți și gătiți 10 până la 15 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătire; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mare; adăugați ceapa și țelina și sotati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Se adaugă usturoiul și se sotează 2 minute. Se amestecă fasolea, rozmarinul, sarea și pătrunjelul; se sotează 4 minute sau până se încălzește bine. Prep: 10 min., Bucătar: 26 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista