Fasole verde cu usturoi prăjit
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Fasolea verde cu usturoi prăjit ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 67 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Fasole verde cu usturoi prăjit, Fasole verde cu ceapă eșalotă, usturoi și migdale prăjite, și Fasole Verde De Migdale Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare de apă la fiert.
Adăugați fasole; gatiti 5 minute. Scufundați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați unt și ulei; rotiți până se topește untul.
Adăugați usturoi; sotati 30 de secunde.
Scoateți usturoiul; deoparte.
Adăugați fasole; se presară cu sare și piper. Gatiti 2 minute, aruncand frecvent. Sus cu usturoi.
Variația de susan-soia: pregătiți fasolea prin pas
Încălziți 1 lingură de ulei de susan întunecat într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați 2 căței de usturoi tocați și 1/4 linguriță de ardei roșu zdrobit; sotati 30 de secunde.
Adăugați fasole, 1 lingură mai mică-sos de soia de sodiu și 1/8 linguriță de sare; gatiti 2 minute, aruncand frecvent.
Se presară cu 1/2 linguriță de semințe de susan prăjite.