Fasole verde cu unt de usturoi și nuci
Fasolea verde cu unt de usturoi și nuci este o fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 153 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 34 de cenți pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână bucăți de nucă, usturoi, sare condimentată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Cu Unt Brun, Ciuperci Sălbatice Și Nuci, Fasole Verde Cu Unt De Usturoi, și Parmezan-Usturoi Unt Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde la coacerea dorita conform indicatiilor de pe punga.
Scurgere; acoperiți pentru a vă încălzi.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare. Gatiti ardeiul gras si usturoiul in unt 2 pana la 4 minute, amestecand continuu, pana cand ardeiul gras este crocant. Se amestecă nucile; gatiti pana se incinge.
Adăugați fasole verde; se presară sare condimentată. Gatiti si amestecati pana se incalzeste bine. Lingura în vasul de servire.