Fasole verde cu unt de usturoi și nuci

Fasole verde cu unt de usturoi și nuci
Fasolea verde cu unt de usturoi și nuci este o fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 153 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 34 de cenți pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână bucăți de nucă, usturoi, sare condimentată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Cu Unt Brun, Ciuperci Sălbatice Și Nuci, Fasole Verde Cu Unt De Usturoi, și Parmezan-Usturoi Unt Fasole Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea verde la coacerea dorita conform indicatiilor de pe punga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
2
Scurgere; acoperiți pentru a vă încălzi.
3
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare. Gatiti ardeiul gras si usturoiul in unt 2 pana la 4 minute, amestecand continuu, pana cand ardeiul gras este crocant. Se amestecă nucile; gatiti pana se incinge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
NuciNuci
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați fasole verde; se presară sare condimentată. Gatiti si amestecati pana se incalzeste bine. Lingura în vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Fasole VerdeFasole Verde

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista