Fasole verde cu unt brun
Fasolea verde cu unt brun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 125 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, fasole, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Fasole Verde Cu Unt Brun, Fasole Verde Cu Unt Brun, și Fasole Verde Cu Unt Brun Și Nuci Pecan.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați fasolea verde și gătiți până se înmoaie, 3 până la 5 minute. Între timp, topiți untul într-o tigaie sau o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă cu o lingură de lemn pe măsură ce începe să se spumeze.
Scoateți untul de pe foc imediat ce începe să se rumenească și să miroasă nucă, aproximativ 1 minut.
Adăugați usturoiul, nucile de pin, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Rotiți tigaia la foc încă 30 de secunde pentru a acoperi nucile. Puneți amestecul peste fasolea verde și serviți.Notă înainte: acest fel de mâncare poate fi pregătit parțial cu până la 2 zile în avans. Albiți fasolea verde fierbând până se înmoaie. Puneți-le într-o baie de gheață pentru a opri gătitul.
Scurgeți și refrigerați, acoperiți, până când este gata să adăugați amestecul de unt. Gatiti fasolea verde pana se incalzeste.