Fasole verde cu unt brun

Fasole verde cu unt brun
Fasolea verde cu unt brun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 125 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, fasole, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Fasole Verde Cu Unt Brun, Fasole Verde Cu Unt Brun, și Fasole Verde Cu Unt Brun Și Nuci Pecan.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați fasolea verde și gătiți până se înmoaie, 3 până la 5 minute. Între timp, topiți untul într-o tigaie sau o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă cu o lingură de lemn pe măsură ce începe să se spumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți untul de pe foc imediat ce începe să se rumenească și să miroasă nucă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4
Adăugați usturoiul, nucile de pin, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Rotiți tigaia la foc încă 30 de secunde pentru a acoperi nucile. Puneți amestecul peste fasolea verde și serviți.Notă înainte: acest fel de mâncare poate fi pregătit parțial cu până la 2 zile în avans. Albiți fasolea verde fierbând până se înmoaie. Puneți-le într-o baie de gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scurgeți și refrigerați, acoperiți, până când este gata să adăugați amestecul de unt. Gatiti fasolea verde pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista