Fasole verde cu susan și ghimbir

Fasole verde cu susan și ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați fasolea verde susan și ghimbir. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 52 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 30 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fasole verde, ulei de susan, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la BBC Good Food are 11 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fasole Verde Ghimbir-Susan, Fasole verde susan-ghimbir, și Susan Usturoi Ghimbir Fasole Verde.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea intr-o tigaie cu apa clocotita timp de 3 minute pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată MăruntPară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Scurgere.
3
Încălziți uleiul de susan, apoi gătiți ghimbirul și usturoiul timp de 1 min până când sunt parfumate. Se amestecă fasolea, se condimentează și se presară cu semințe de susan. Gatiti timp de 30 de secunde pana cand este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista