Fasole verde cu sos de ciuperci Sherried

Fasole verde cu sos de ciuperci Sherried
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu sos de ciuperci Sherried. Această rețetă servește 10 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, ciuperci gourmet, ceapă prăjită franceză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole verde Sherried și ciuperci, Fasole verde cu ciuperci Sherried și șalotă prăjită, și Fasole verde cu sos XO de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 căni de apă la fiert într-o tigaie mare cu față dreaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați 1/2 linguriță sare și fasole verde. Reduceți căldura la mediu; gatiti 6 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
SareSare
3
Scurgeți fasolea; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
4
Se scurge și se lasă deoparte.
5
Ștergeți tigaia curată și uscată cu prosoape de hârtie; întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
6
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ceapa feliată; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
8
Adăugați ciuperci; saut 3 minute sau până când ciupercile se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
9
Adăugați sherry și cimbru; se presară cu 1/4 linguriță de sare rămasă. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul aproape se evapora. Se amestecă făina; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
SareSare
10
Adăugați cremă de brânză; se amestecă până se topește brânza. Se amestecă în stoc; se aduce la fierbere, amestecând constant. Gatiti 2 minute sau pana cand este usor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
BrânzăBrânză
StocStoc
11
Se ia de pe foc.
12
Adăugați fasole; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
13
Se presară cu ceapă zdrobită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista