Fasole verde cu slănină afumată
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Fasolea verde cu slănină afumată ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 167 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână slănină, piper, fasole și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Chow. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Fasole verde cu slănină afumată, Somon afumat cu salată de ouă și fasole verde, și Fasole Verde Cu Paprikan Afumat Și Migdale.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă puternic sărată. Între timp, pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron la jumătate cu gheață și apă.
Așezați fasolea în apa clocotită și gătiți până se înmoaie crocant, aproximativ 3 minute.
Se scurge și se pune în baia de apă cu gheață pentru a se răci.
Scurgeți și setați aside.In o tigaie mare setată la foc mediu, gătește slănina până începe să se rumenească.
Adăugați ceapa și gătiți până se caramelizează și devine aurie.
Adăugați fasolea verde rezervată, oțetul și zahărul și gătiți, amestecând, până când zahărul s-a dizolvat.
Se amestecă pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper.