Fasole verde cu salvie înnegrită și alune
Fasolea verde cu salvie înnegrită și alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 95 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Un amestec de salvie, sare, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Cu Salvie Înnegrită Și Alune, Fasole Verde Cu Alune, și Fasole Verde Cu Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare peste mediu-marecăldură.
Încălziți untul și uleiul, apoi gătiți salviapână când începe să se înnegrească, 1 până la 2 minute.
Adăugați usturoi și gătiți până la aur, aproximativ2 minute.
Adăugați fasole și sare; aruncați lacoat. Adăugați cu grijă 1 cană de apă. Abur până când fasolea este fragedă cu furculița și cea mai mare parte a apei s-a evaporat, 3 până la 4 minute.Se condimentează cu sare și piper.
Sprinklehazelnuts pe partea de sus și servi.