Fasole verde cu roșii și usturoi

Fasole verde cu roșii și usturoi
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Fasolea verde cu roșii și usturoi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 107 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de usturoi, fasole, roșii de prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Încercați Fasole verde de usturoi cu roșii, Fasole verde fiartă cu roșii și usturoi, și Usturoi prăjit parmezan fasole verde cu roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați 1 lingură de sare și fasolea verde și gătiți până se înmoaie, 4 până la 6 minute. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați roșiile, 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și gătiți, amestecând ocazional, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PiperPiper
SareSare
5
Scurgeți fasolea verde și adăugați-le în tigaie, împreună cu sucul de lămâie. Aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați într-un vas de servire.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista