Fasole verde cu rosii cherry Sotate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu roșii Cherry saut. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 59 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de roșii cherry, busuioc, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fasole Verde Sotată Și Roșii Cherry, Saut Fasole Verde Balsamic Cu Rosii Cherry, și Saut fasole verde, mazăre și roșii Cherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți fasolea verde; îndepărtați și aruncați capetele și orice șiruri de caractere. Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 3 litri de apă.
Adăugați fasolea, acoperiți și gătiți până se înmoaie-crocant pentru a mușca, 4 până la 5 minute.
Se scurge fasolea, se toarnă într-un vas de servire și se menține cald. Tigaie uscată.
Între timp, clătiți roșiile; îndepărtați și aruncați tulpinile. Setați tigaia la foc mare și adăugați ulei de măsline, usturoi, roșii și busuioc. Se amestecă până când roșiile sunt fierbinți, aproximativ 3 minute.
Adăugați sare și piper după gust.