Fasole verde cu porumb prăjit și ceapă verde

Fasole verde cu porumb prăjit și ceapă verde
Fasolea verde cu porumb prăjit și ceapă verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 256 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare de mare, porumb pe știulete și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole verde și ceapă roșie prăjită, Fasole verde prăjită cu ceapă și nuci, și Fasole verde proaspătă și ceapă prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas de sos mediu, aduceți apă și 1 linguriță de sare la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați fasole verde și blanch timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scoateți din apă și puneți-o într-o baie de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Scurgere.
5
Grătar de căldură sau arzătoare cu gaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Așezați porumbul curățat pe știulete pe grătar sau arzător. Întoarceți porumbul și rumeniți ușor până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Lăsați să se răcească și feliați sâmburii de pe știulete.
8
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați ulei, după 45 de secunde adăugați ceapa și sotati timp de 4 până la 5 minute, adăugați fasole verde, porumb și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se sotează 4 minute, se dezgheață cu vin, se condimentează cu sare și piper și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Garnisiți cu roșii Rome și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate RomaTomate Roma
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
11
Ușor de preparat: ușor
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista