Fasole verde cu nuci prăjite și pesmet
Fasolea verde cu nuci prăjite și pesmet ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 65 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână baghetă de pâine, sare, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este bine. Încercați Fasole verde cu nuci prăjite și pesmet, Salată de pui cu fasole verde și nuci prăjite, și Fasole verde cu nuci prăjite și vinetă de cireșe uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați șobolani și fasole pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Stropiți amestecul de fasole cu 1 1/2 lingurițe de ulei și presărați sare și zahăr; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când fasolea este crocantă.
Transferați amestecul într-un bol de servire.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; puls de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 3/4 cană.
Încălziți restul de 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați pesmetul în uleiul fierbinte; gătiți 5 minute sau până devin aurii, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza, nucile și coaja de lămâie, dacă se dorește.
Adăugați amestecul de pesmet în amestecul de fasole; aruncați bine.
Așezați șalotă și fasole verde pe foaia de copt
Tăiați felia de pâine în bucăți mici
Presărați fasolea verde cu sare și zahăr
Presărați amestecul de pesmet peste fasolea verde