Fasole verde cu Feta

Fasole verde cu Feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu Fetan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 9 și costă 56 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, fasole, 1/2 cană de pansament italian kraft zesty și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Fasole verde cu Feta, Fasole verde în Vinaigrette cu Feta, și Fasole Verde Cu Praz Și Feta.

Instrucțiuni

1
Aruncați fasolea și ceapa cu pansament în tigaie mare; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Gatiti la foc mediu 10-12 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3
Se ia de pe foc.
4
Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista