Fasole verde cu Feta

Fasole verde cu Feta
Fasolea verde cu Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 69 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet de tarhon, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole verde cu Feta, Fasole Verde Cu Fetan Și Mărar, și Fasole verde în Vinaigrette cu Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 6 litri, încălziți 1 inch apă și fasole până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 8-10 minute sau până când clare-licitație; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
În castron mare, așezați fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția brânzei feta; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta
4
Se acoperă cu brânză feta; se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista